16,00 EUR

94 STRANI / MEHKA VEZAVA / 15 CM x 15 CM

Včasih je bilo moje življenje ena sama drama. Danes le redko kaj lahko zamaje moj notranji mir. Kako mi je uspelo? Nisem potrebovala gore znanja, potrebovala sem le nekaj ključnih spoznanj o svetu, ljudeh, odnosih in razmišljanju. Prav ta spoznanja sem zapisala v tej knjigi. Povsem so mi spremenila življenje, in če jih vzameš za svoja, ga lahko brez dvoma spremenijo tudi tebi.

16,00 EUR

104 STRANI / MEHKA VEZAVA / 15 CM x 15 CM

Medosebni odnosi so tisto področje življenja, na katerem ljudje doživljamo največjo srečo in izpolnitev, obenem pa tudi največja razočaranja in največ bolečine. Kadar se zgodi slednje, se odnosi zdijo zapleten labirint, iz katerega pogosto ne vidimo izhoda. Pa vendar je vse skupaj veliko bolj preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Ta knjiga ti bo pokazala pot iz labirinta in ti omogočila, da živiš v miru in ljubezni s seboj in z drugimi.

+ DARILO: TRANSMEDITACIJA URESNIČI SVOJE SANJE

21,00 EUR (NAMESTO 69,00 EUR)

PAKET DVEH KNJIG / MEHKA VEZAVA

Ob naročilu obeh knjig, Sreča in notranji mir ter Ljubezen in medosebni odnosi, prihraniš 11,00 EUR, zraven pa povsem brezplačno prejmeš še transmeditacijski posnetek Uresničite svoje sanje v vrednosti 37,00 EUR.

ZALJUBLJENA V 2020

39,00 EUR / 49,00 EUR

VIDEO TEČAJ, DELOVNI ZVEZEK IN LETNI VODNIK OZIROMA PLANER ZA 2020

Če si naveličana tega, da skozi življenje hodiš brez jasne smeri in smisla, in če imaš dovolj klasičnega postavljanja ciljev ter z njim povezanih frustracij in neuspehov, potem vsekakor preveri moj novi program in letni planer “Zaljubljena v 2020”. Prinesel ti bo jasno smer, občutek smisla ter srčno izpolnitev in ti omogočil, da lahkotno in navdahnjeno uresničuješ svoje cilje in sanje. 

ZALJUBI SE V SVOJE ŽIVLJENJE

BREZPLAČNA E-KNJIGA

5 ENOSTAVNIH KORAKOV DO ŽIVLJENJA BREZ DRAME, STRESA IN STRAHOV

Prenesi si mojo brezplačno e-knjigo z delovnim zvezkom ter znova zadihaj s polnimi pljuči.