Sreča in notranji mir, Ljubezen in medosebni odnosi ter darilo

Ob naročilu obeh knjig Sreča in notranji mir ter Ljubezen in medosebni odnosi prihraniš 11,00 EUR, zraven pa povsem brezplačno prejmeš še 55 min transmeditacijski posnetek Uresničite svoje sanje v vrednosti 37,00 EUR, ki te bo povezal s tvojimi najglobljimi srčnimi željami ter ti dal notranje moči, navdiha in motivacije za to, da te želje tudi uspešno uresničiš.

Celoten paket bo tako tvoj za zgolj 21,oo EUR (namesto za 69,00 EUR).

VTISI BRALCEV

“Spoštovana, pred nekaj dnevi sem kupil Vaši knjigici Sreča in notranji mir in Ljubezen in medosebni odnosi. Najprej naj povem, da sem prebral že kar nekaj podobne literature, a za obe Vaši knjigici lahko rečem samo: vrhunsko. Zapisano bistveno, kratko in jedrnato … in predvsem, vse je res. Šest desetletij prinese človeku nekaj življenjskih izkušenj, pa Vam samo pritrjujem s tem, da se pod vsako misel in razlago podpišem. Želim Vam uspešno delo tudi naprej. Moje spoštovanje.”

“Pozdravljena, Marjetka! Ne vem, kako naj izrazim hvaležnost za to, da si, da me je vesolje popeljalo do tvojih knjigic – odkar jih imam, so del mene, vsak dan. So kot zrak, ki ga rabim. Občudujem tvoje delo, tudi sama želim biti tako pogumna v tem, kar sama počnem. Hvala ti, ker si.”

“Zdravo, Marjetka. Knjigica Sreča in notranji mir je čudovita tako kot pisateljica, zato bom kupila še en izvod za darilo. Vsak dan si preberem en odlomek in mi je v veliko pomoč. Hvala, hvala.”

“Moram povedati, da me je knjiga Ljubezen in medosebni odnosi zelo pozitivno presenetila. Ni končala na omari, ampak v moji torbi in se potepa z mano naokoli, tako da je pri roki. Hvala za vse, kar delite z nami.”

SREČA IN NOTRANJI MIR

(VREDNOST: 16,00 EUR)

LJUBEZEN IN MEDSEBOJNI ODNOSI

(VREDNOST: 16,00 EUR)

TRANSMEDITACIJA URESNIČITE SVOJE SANJE

(VREDNOST: 37,00 EUR)

SKUPNA VREDNOST: 69,00 EUR​

TVOJA DANAŠNJA CENA: 21,00 EUR

POŠTNINA JE DANES BREZPLAČNA.

Close Menu
×
×

Cart